Zemaj: QKUK i rikthehet normalitetit

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Amrend Zemaj ka njoftuar se Qendra Klinike Universitare e Kosovës si dhe spitalet e tjera rajonale do t`i rikthehen normalitetit gradual të shërbimeve.

“Qeveria e Kosovës ka miratuar disa vendime për lejimin e masave dhe heqjen e disa kufizimeve dhe me këtë ne jemi dakorduar edhe për kthim gradual të shërbimeve të ambulancave specialistike dhe kthimin e operacioneve joemergjente në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme rajonale”, tha Zemaj.

“Me rikthimin gradual të të gjitha shërbimeve për qytetarët , drejtorët janë udhëzuar që në të bazë situatës, të fillojnë rikthimin e shërbimeve për pacientë të tyre”, shtoi ai.

Zemaj gjithashtu tha se  lirimi  i masave antiCOVID-19 nuk nënkupton largimin e tërësishëm të virusit, por përgjegjësi dhe dhe kujdes të shtuar.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu