Vëllezërit ”belaxhi”: ”Kësi kryetari i duhet Kosovës”

Në media u raportua se vëllezërit Haradinaj, ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe vëllai i tij, deputeti Daut Haradinaj kanë rrahur një punëtorë të tyre.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu