Thaçi: Mbi 90% në Kosovë duan bashkim kombëtar

bashkim kombëtar

Opinionisti Jusuf Thaçi tha se nëse largohet ideja që kjo ide imponohet nga faktorët ndërkombëtar, përqindja e njerëzve që mbështesin idenë e bashkimit kombëtar shkon në mbi 90 për qind.

Ai ka vënë bast publik për këtë, teksa ka thënë se një ide e këtillë nuk bën të demonizohet.

LEXO EDHE: Çfarë do të ndodhë sot në Kosovë?

Mundësi punësimi në Gjermani

“Kur ia hjekim frikën që kjo ide imponohet, unë jam i bindur që ideja e bashkimit kombëtar shkon mbi 90 për qind dhe unë vë bast për këtë”, ka deklaruar ai.

Tutje, ai ka kategorizuar edhe motivet që ekzistojnë për bashkimin kombëtar.

“Nuk ka asnjë arsye racionale me e demonizu bashkimin kombëtar. Po, mos të harrojmë diçka, janë një varg kategorish njerëzit që kanë motive të ndryshme sa i përket bashkimit kombëtar. Ka kategori të njerëzve që motiv e kanë për arsye ekonomike, emocionale, të sigurisë, e kështu me radhë”, ka shtuar opinionisti Thaçi.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu