Sot gjatë ditës pritet të shpërndahen mjetet e Trustit për 70 mijë qytetarë

Paga

Gjatë ditës së sotme pritet që paratë e para nga Fondi Pensional i Kursimit të bien në duar të qytetarëve.

Janë rreth 70 mijë qytetarë që sot do t’i marrin 10 përqind të mjeteve të tyre.

LEXO EDHE: Moti për sot dhe pesë ditët në vazhdim

Mundësi punësimi në Gjermani

Transferimi i mjeteve për këta qytetarë do të nisë nga ora 10:00.

Tërheqja e këtyre mjeteve është garantuar me Pakon për Rimëkëmbje Ekonomike të votuar në Kuvendin e Kosovës si ndihmë për periudhën e pandemisë.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu
Mundësi punësimi në Gjermani