Shp ërthim në Beograd, disa të pl agosur

Beograd

Një shp ërthim ndodhi mëngjesin e sotëm në qendër të Beogradit.

Sipas raportimeve të para nga mediat serbe thuhet se një shishe me gaz shp ërtheu dhe disa njerëz janë pl agosur si pasojë e kësaj.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme është konfirmuar se pesë persona janë pl agosur dhe ekipet e emergjencës tashmë kanë transportuar të lënd uarit.

Poashtu u theksua se një nga të lën duarit është në gjendje të rëndë dhe është transferuar në njësinë e kujdesit intensiv.

Tashmë zj arri thuhet të jetë lokalizuar, por që për momentin rruga është e bllokuar dhe banorët në atë pjesë nuk kanë as energji elektrike as ujë.

Beograd Beograd Beograd

Shperndajeni :
Reklamo Këtu