Sa shumë i shkon ky stil i flokëve Adelinës

swqew

Sa shumë i shkon ky stil i flokëve Adelinës

Adelina Berisha është një këngëtare e njohur në mediat rozë. Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, përmes pozave të shumta që publikon

Duke qenë e dalluar për stilin e saj, shumicën e kohës merr vëmendje me paraqitjet që bën.

Këtë herë, me një stil të flokëve Adelina duket e shkëlqyer dhe shihet se sa shumë i ka hije.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu