Recetë: Tortë me biskota dhe mjedra

dsdsd

Kjo recetë është një tortë me krem të frutave e cila është shumë e lehtë për tu përgatitur por edhe shumë e lehtë për tu konsumuar.

Përbërësit e nevojshëm: 500 gr krem të ëmbël 300 ml ujë mineral 400 gram biskota të bluara 400 gram mjedra Mënyra e përgatitjes

Përzieni kremin e ëmbël me ujin mineral.

Në gjysmën e kësaj mase shtoni biskotat e bluara, ndërsa në tjetrën shtoni mjedrat.

Në një tepsi me kallëp vendoseni pjesën e biskotave, ndërsa sipër kësaj e shtoni masën me krem të ëmbël dhe mjedra.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu