Prishtinasit e infektuar nga sot mund të aplikojnë për marrjen e 50 deri 100 euro

Prishtinasit

Komuna e Prishtinës ka treguar se sot hapet platforma online për ndarjen e ndihmës financiare prej 50 euro për çdo qytetar të kësaj komune të prekur me Co v id.

Këtë e ka bërë të ditur kreu i kësaj komune, Shpend Ahmeti në një postim në Facebook.

Po ashtu platforma është hapur edhe për ndihmën financiare prej 100 eurove për pensionistët e kësaj komune të konfirmuar me C ov id.


Postimi i plotë:

Sot e hapim platformën online të aplikimit për ndarjen e ndihmës financiare prej 50 euro për çdo qytetar të Komunës së Prishtinës të konfirmuar me #co vi d 19 pozitiv dhe ndihmës financiare prej 100 euro për pensionistët e Komunës së Prishtinës të konfirmuar me #co vi d 19 pozitiv.
#prishtina💙

Prishtina

Shperndajeni :
Reklamo Këtu