‘Peachy’, sjellë trendet e reja të veshjeve sportive për femra

‘Peachy’, sjellë trendet e reja të veshjeve sportive për femra

Veshjet sportive janë një element themelor në veshjet tona sot.

Kohë më parë u bë e ditur se po hapet një biznes i ri, pra ‘Peachy’ ku po cilësohet si biznesi më unik në treg, në krye me Dea Nimani.

Ky biznes ka të bëjë me veshje sportive konkretisht veshje për palestër dhe veshje të përditshme të gjinisë femërore.

Biznesi ka filluar me dërgesa për klientët.

Ku klientet janë ndarë mjaftë të kënaqura me zgjedhjet e tyre dhe shërbimin që ‘Peachy’po ofron.

E veçanta e këtij biznesi është logo dhe emri i biznesit ku jep një frymë feministe dhe sjellë diqka unike nga bizneset tjera online.

E si duket kjo ide është pritur mjaftë mirë nga gjinia femërore pasi interesimi ka filluar dhe po vazhdon të rritet numri i kërkesave pas fillimit të dërgesave online për klientët.

‘Peachy’ ka sjellur kohët e fundit risi me modelet më të reja dhe të veçanta që ju bëjnë të ndiheni sek/si.

Më poshtë mundë ti gjeni edhe fotot e veshjeve.

Për më shumë informacione dhe kontakte mundë të adresoheni në Instagramin e tyre,{lovebypeachy}.

Ndërsa së shpejti porosit mundë ti bëni edhe në webfaqen e tyre që do të aktivizohet së shpejti.

 

 

 

Shperndajeni :
Reklamo Këtu