Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

sfdasd

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike si rezultat i disa punimeve në rrjet. Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë: Ferizaj 1. TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet: Dalja 10kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 Vendet: Baza e asfaltit, Jeta e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël. Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1000 në Grackë. 27.02.2021 Punime në projekte investive Prishtinë 1. TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet: Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.


Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point. Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja. 2. TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet: Dalja 10KV Bardhi i Madhë (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00 Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh. Ts10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00 Vendet: TS Xhamia Kulla. Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile. 4. TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet: Dalje 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 12:00 – 12:30 dhe nga ora 16:30 -17:00 Vendet: Gllobar dhe Tërstenik. TS10/0.4 kV TS Xhamija Kulla (Kodi 161000282127) prej orës 12:00 deri në ora 17:00 Vendet: Tërstenik Stremca. Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri. 5. Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10 kV Baicë Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga ora 14:00 -17:00 Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re. Ferizaj 1. TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet: Degëzimi 10kV (Kodi: 40040001196, 197) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 Vendet: rr. Ramadan Rexhepi dhe rr. Epopeja e Jezercit. Arsyeja: Energjizmi i kabllove të reja. 27.02.2021 Punime nga palët e treta Gjakovë 1. TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet: Dalja 10kV Kompresori – Medicina e punës (Kodi 80080031) nga ora 10:00 deri në 14:00 Vendet: Kompresori – Medicina e punës. Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu