Ndërron jetë avokati Ilaz Qerkini

Ilaz Qerkini

Ka ndërruar jetë avokati kosovar, Ilaz Qerkini.

Lajmin për vd ekjen e tij e ka bërë të ditur Oda e Avokatëve të Kosovës.

Avokati, Ilaz u lind me 15.03.1949 në fshatin Savrovë, Komuna e Suharekës. Fakultetin Juridik e kishte përfunduar në Universitetin e Prishtinës me datë 24.09.1973, ndërsa, provimin e Jurisprudencës e kishte dhënë me datë 24.02.1975 në Prishtinë. Avokati Ilaz, ushtroi profesionin e avokatit që nga data 13.12.1993 me seli të zyrës në Prishtinë.

Oda e Avokatëve ka ngushëlluar familjen, miqtë dhe kolegët e avokatit Qerkini.

Va rrimi i tij bëhet sot në ora 13:00, në va rrezat e lagjes ‘Arbëria’.
Ilaz Qerkini

Shperndajeni :
Reklamo Këtu