Melisa i bën block Mevlanit në instagram

Melisa

Melisa i bën block Mevlanit në instagram

Dhurata e Mevlanit për Ledianën hapi debat në studio, sidomos me Melisën dhe Sindin, të cilat Mevlani i konsideroi si ‘hasë m”.

Debati Melisa: A jam unë këtu, meqë the ke hasëm Mevlani: mos e prek atë Melisa: pse i jep dhurata që i përmend një tjetër Mevlani: s’do marr këshilla nga ty Mevlani-Sindit: u gëzove ti Sindi që po mendoj për ty Bora: Kush janë hasmit e tu Mevlani: janë nja dy a tre . Mund të kemi Sindin e sigurt

Sindi: po shyqyr që e pranove se thua kush të përmendi ty Melisa: Unë uroj të marrësh atë që meriton ti. Mevlani: pusho mos na bej interesanten. kush je ti, ca të duket vetja. Na lë rehat melisa: për ato që ti thua për mua në mënyrë tallëse do replikoj. mevlani: këtu janë 4 goca pse të djeg, s’të përmendi kush. Të duket vetja shumë e zgjuar. mos më fol mua gjithë ironi se nuk je askushi. Sindi: S’të bëri përshtypje ty Lediana që ai të bëri të njëjtën dhuratë si ma bëri mua Murati Mevlani: Lediana thuaj po aman që të pushojë. Ju e mbani veten si femra të zgjuara.

Melisa kujtojm se ka bërë edhe bllok në Instagram Mevlanit.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu