Lori Hoxha është krenare për këto gjëra

Lori Hoxha

Blogerja shumë e ndjekur në rrjetin social Instagram, Lori Hoxha shpeshherë ndanë më ndjekësit e saj detaje më intime të jetës.

Së fundmi ajo ka realizuar një sesion pyetjesh përgjigjesh në llogarinë e saj
në Instagram, ku ndjekësit patën mundësinë t’i parashtronin pyetje asaj.

LEXO EDHE: Dhurata mezi njihet në këtë imazh


Njëra nga ato ishte, “Cila është gjëja për të cilën ti ndjehesh më së shumti
krenare për vete?”

“Qëllimet e mia janë të pastra, jam zemërmirë dhe nuk dorëzohem asnjëherë”,
janë këto atribute të personalitetit të Lorit.

Lori

Shperndajeni :
Reklamo Këtu