Kosovarët me kredi ”deri në fyt”

Një nga sferat që pandemia Covid-19 ka prekur më së shumti padyshim se është ajo ekonomike. Këtu përjashtim nuk bën as Kosova, madje shqetësimi është edhe më i madh për atë se çfarë e pret tutje Kosovën dhe ekonominë e saj jo shumë të zhvilluar.

Kosova, një vend në të cilin papunësia është e madhe dhe paga minimale jo e duhura, kreditë janë zgjidhja e shumë problemeve për qytetarët tanë.

Por, sa qytetarët tanë kanë kredi, sa ka ndikuar pandemia në problemet e tyre financiare dhe çfarë presin nga shteti?

Shperndajeni :
Reklamo Këtu