Konsullata e Kosovës në Kanada ka një lajm të rëndësishëm për qytetarët që udhëtojnë përmes Stambollit

Aeroporti

Mërgimtarët të cilët kanë nënshtetësi kandaze e që këto ditë janë duke udhëtuar nga Kandaja drejt Kosovës përmes Stambollit luten të posedojnë me vete edhe ndonjë nga dokumentet e Kosovës.

Kjo për arsye që të shmanget çfarëdo pengese nga autoritetet në aeroport për të fluturuar, njofton Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Kanada.

LEXO EDHE: Vranësira, diell, shi apo borë, ja moti për këtë javë

VR Estate

Njoftimi i plotë:

Lusim te gjithe bashkeatdhetaret tane me nenshtetesi kanadeze qe keto dite jane
duke udhetuar nga Kanadaja drejt Kosoves, permes linjes se Stambollit, qe te
posedojne me vete edhe ndonje nga dokumentet e Kosoves (edhe te skaduara) ne
menyre qe te shmanget cfardo pengese nga autoritetet ne aeroport per te
fluturuar.Konsullata e Pergjithshme e Republikes se Kosoves ne Toronto, sikurse
edhe kete te diel, eshte ne vazhdimesi ne kontakt me autoritetet e Aeroportit Pearson
si dhe me aviokompanite fluturuese per te lehtesuar flutrimin e bashkeatdhetareve
tane drejt vendlindjes. Rruge te mbare drejt vendlindjes!

Shperndajeni :
Reklamo Këtu