Këta janë prindërit e Fifit nga Ferizaji

Këta janë prindërit e Fifit nga Ferizaji

Filloreta Raçi, për publikun e gjërë e njohur si Fifi, është aktualizuar edhe më shumë me hyrjen e saj në “Big Brother VIP”

“Marova” është hiti më i madh i këngëtares së njohur, e cila karrieren e saj e ka zhvilluar në Shqipëri.


Fifi është bërë pjesë e “Big Brother VIP”, madje me të shpejtë është bërë një nga më të përfolut e shout, kjo edhe për shkak të marrëdhënies së padefinuar nga Granit Canen.

Ndryshe, këta janë prindërit e Fifit, të cilët ajo po i përmend shpesh dhe i ka pikë të dobët.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu