Kë rcënohet Vuçiq dhe familja e tij

Vuçiq

Në profilin në Instagram të Presidentit të Serbisë, “Avučić”, një përdorues i këtij rrjeti social dërgoi mesazhe dhe kë rcënime ndaj tij dhe familjes.

Mesazhet e lëna nga përdoruesi ndaj presidentit serb, Aleksandar Vuçiq përmbajnë
mallkime dhe sharje.

LEXO EDHE: KONFIRMOHET: LVV dhe Vjosa Osmani garojnë në listë të përbashkët

Mundësi punësimi në Gjermani

Ato u shkruan nën postimet e Vuçiqit rreth asaj se kurrë nuk do ta njihte pavarësinë
e Kosovës, për përparimin dhe zhvillimin e Serbisë dhe ndërtimin e spit alit Co vid në Krushevc.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu