Jeton Vorfi thotë se i pëlqejnë ndërhyrjet estetike dhe i praktikon në vetën e tij

Jeton Vorfi

Koreografi dhe valltari i njohur kosovar Jeton Vorfi bën pjesë tek fytyrat publike tash e sa vite.

Për dallim prej viteve në skenë, Jeton Vorfi vështirë se mund të njihet pas disa ndryshimeve të bëra.

Në një intervistë realizuar së fundi ai është pyetur edhe për ndërhyrjet e tij estetike të cilat tha se i pëlqejnë dhe i praktikon edhe të tjerët.

https://www.instagram.com/prettywomanbyleonora/

LEXO EDHE: Era e uron motrën për ditëlindje, thotë se është e bekuar me të

“Po sigurisht, për atë edhe i bëj”, tha ai në një intervistë.

Ndryshe, dallimin e tij dikur dhe sot mund ta shikoni në fotografi i cili shihet qartë se i ka praktikuar në vetën e tij.

jeton jeton

Shperndajeni :
Reklamo Këtu