Rrahja e fëmijëve shkakton probleme si: vetëvlerësimi, aftësia për të krijuar marrëdhënie, dhimbje morale dhe zhgënjim, qasje ndaj njohjes dhe zbulimit të botës, aftësia për të menaxhuar zemërimin dhe racionalizimi i ndjenjave janë të gjitha pasoja që janë komprometuar nga edukimi i dhunshëm dhe ndëshkues.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu