Hoxha nga Drenasi fal Bajramin me tirqi dhe plis

hio

Hoxha nga Drenasi fal Bajramin me tirqi dhe plis

Muslimanët edhe në Kosovë po kremtojnë festën e Fitër Bajramit, festë kjo që vjen pas agjërimit të muajit të Ramazanit.

Për shkak të pandemisë të krijuar nga Cov id-19, edhe këtë vit, është hequr dorë nga ceremonia e manifestimit tradicional të kësaj feste.


Bajrami është falur në të gjitha xhamitë e vendit. Por një hoxhë nga Drenasi ka marrë vëmendjen jo pak. Arsyeja është se sot ai e ka falur namazin i veshur me veshje tradicionale, tirqi e plis.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu