”Heqja e pikës 10 nga marrëveshja është e rrezikshme”

Përplasja mes Kurit-Grenell filloi qysh me nënshkrimin e memorandumeve të shprehjes se gatishmëris nga pala serbe dhe ajo shqiptare për bashkëpunim në fushën e transporit ajror,rrugorë dhe atij hekurudhor- kështu po thotë analisti dhe njohësi i cështjeve politike Rexhep Elezaj.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu