Google falënderon punonjësit shëndetësorë

Google

Google nëpërmjet një video të shkurtë një minutëshe ka falënderuar punonjësit shëndetësorë në gjithë botën që po përballen me pan demi në CO V ID-1  9.

Ata janë në vijën e parë të frontit në lu ftë kundër vir u sit dhe shumë prej tyre janë infek tuar e kanë vu ajtur shumë e derisa numër i lartë i tyre kanë vd e kur

Google gjithashtu ka njoftuar se njerëzit po kërkojnë në internet se si mund të ndihmohen punonjësit shëndetësorë.

Mundësi punësimi në Gjermani

Nga Google gjithashtu kanë treguar se pyetjet ndër më të shpeshtat janë se si të ndihmohen mjekët dhe si të ndihmohen spitalet.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu