Gjatë karantinës shqiptarët shpenzuan 54 milionë euro më pak në kafene dhe restorante

Kafet dhe restorantet ishin të mbyllura për gati tre muaj, nga mesi i marsit deri në mesin e muajt maj, duke i detyruar shqiptarët të heqin dorë nga një ritual i përditshëm.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu