Filmat që duhet t’i shihni në këtë fundvit

Festat tashmë janë shumë afër dhe ju duhet ta shijoni atmosferën e tyre magjike.

Pavarësisht pushimeve, dekorimeve që bëni, apo edhe ushqimeve që përgatitni – filmat këtu kanë një rëndësi po aq të madhe.

LEXO EDHE: Lajm i mirë për fansat e “Tom and Jerry”

Mundësi punësimi në Gjermani

Më poshtë janë 18 filma që ju duhet t’i shihni gjithsesi në këtë fundvit.

Love Actually

Film

Home Alone

Film

The Holiday

Film

Bridget Jones’s Diary

Film

Serendipity

Film

A Christmas Carol

Film

The Family Man

Film

Noel

Film

New Year’s Eve

Film

Charlie and the Chocolate Factory

Film

Lost Christmas

Film

Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Film

200 Cigarettes

Film

Jingle All the Way

Film

Merry Christmas

Film

While You Were Sleeping

Film

Kate & Leopold

Film

Sleepless in Seattle

Film

Shperndajeni :
Reklamo Këtu