Eskalon programi në “Përputhen”, Arbri- Anës: Më ke kërkuar të dalim çift

gdsg

Eskalon programi në “Përputhen”, Arbri- Anës: Më ke kërkuar të dalim çift

Takimi 4 minuta e Anës me Edisonin një nga djemtë e rinj në Përputhen nde zi debatin në studio

Ana tha se takimi i la shije të mirë dhe Edisoni është një djemtë më të pjekur që ka pasur takim të paktën për nga mosha. Duke përmendur moshën Mevlani ishte i pari që reagoi duke thënë se vajzat gjithmonë sa herë vijnë të rinjtë i hedhin poshtë “ të vjetrit”.


Debati kulmoi më vonë me deklaratën e Arbrit i cili më herët ka pasur dy takime me Anën, kur tha se Ana i ka propozuar atij të dalin çift nga emisioni.

Debati: Ana -Mevlanit: Hedh kunja gjithmonë,, më lër ore të flas. Ja kjo është që ti ke moshën Mevlan dhe s’di të sillesh Arbri: Ti mendon që pjekuria lidhet me moshën Mevlani: E kam me kilometrat kjo Ana: pse gr ricesh kot. Arbri: mos prit nga mua të kesh reagimi nga unë, je arrog ante vlerësim të tepruar për veten. Skam asnjë lloj interesi ndaj teje nëse sillesh këtu. Më ke thenë pse s’tregohesh xheloz, dhe prandaj se bej se s’jam interesuar . Je arrogante Je një nga ato vajzat që ke aku zuar Andin për dyf ytërsi por je vete. Ana: bravo të qoftë Arbri: Ti kur ishim te Shiko Kush Luan më ke kërkuar që të dalim çift nga ty. Mohoje po deshe Ana : e i sigurt që ti kam thënë unë këto, të të vijë tu rp që thua këto, vetëm sepse unë s’të zgjodha Arbri: te luana kur kemi në vallëzim ca më ke thënë, mohoje po deshe. Ana: Se pranoj një gjë që se kam thënë. Arbri: Ke kërkuar të më përdorësh. Unë e kam shoqëruar dhe në shtëpi me makinë dh emë ka thënë dua të dal çift me ty Ana: Kjo Bora është paturpsi. Kur meshkujt nuk marrin atë që duan. Arbri i kam thënë që kemi kimi bashkë, por kur e lashë pa takime e pashë që s’kisha reagim nga ai. Arbri; Nuk je në listën time, s’je ti ajo që unë meritoj

Shperndajeni :
Reklamo Këtu