Edhe ky vend e fut Kosovën në listën e zezë, duhet të karantinoheni sapo të hyni aty

Irlanda

Irlanda ka publikuar “listën e zezë” të shteteve, qytetarët e të cilave janë të obliguar të futen në karantinë sapo të shkelin në terriorin e këtij shteti.

Ky shtet nuk po i njeh as testet që po kryhen në Kosovë.

Andaj nëse je banor i Kosovës dhe po planifikon të udhëtosh në Irlandë, duhet të përgatitesh për vetizolim.


LEXO EDHE: Drejtori i Shpend Ahmetit kërkon nga Qeveria Kurti masa të rrepta Anti Co vid

Kjo listë hynë në fuqi nga data 6 prill.

 

Shperndajeni :
Reklamo Këtu