”Ardhja e Grenellit si një kanagjegj i keq, ku ndihesh n’siklet”

Profesori dhe ligjëruesi në Universitetin e Parisit, Nezir Kraki, ka komentuar për vizitën e delegacionit amerikan në Kosovë. Ai e ka krahasuar ardhjen e ambasadorit Richard Grenell në Kosovë, me “kanagjegjin dhe nusen”.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu