Ana dhe Atdheu bëhen bashkë për këtë gjë

fdsfdf

Ana dhe Atdheu bëhen bashkë për këtë gjë

Atdheu dhe Ana trazuan rrjetin me put hjen e tyre të famshme por duket se bashkë nuk i kanë ndarë rrugët as tash pasi Ana përmbylli aventurën.

Dyshja, ndër më të preferuarit e publikut kanë bashkuar forcat për një tjetër gjë – një shorte në Instagram.


Ata kanë njoftuar përmes rrjeteve sociale se “giveaway” fillon me datë 25 janar dhe të gjithë bizneset e interesuara mund të kontaktojnë dyshen për kohën e mbetur.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu