50 milionë euro do të investojë shqiptari nga Amerika, nëse fiton Albini Kurti

Një video ka qarkulluar në kohën e fundit në rrjetet sociale. Në atë video menaxheri i shumë ndërmarrjeve të njohura, Gazmend Gjonbalaj, i cili ndër të tjera ka punuar edhe në Bloomberg e NYFIX ka dal hapur në mbështetje për Albin Kurtin

Ai ka deklaruar se nëse Albin Kurti fiton dhe premton drejtësi e sundimit të ligjit ai është në gjendje të ndihmojë ekonominë e vendit me 50 milionë euro.

Më poshtë mund ta gjeni deklaratën e tij të plotë:


Më poshtë mund ta gjeni deklaratën e tij të plotë:

Shperndajeni :
Reklamo Këtu