26 vjeçari nga Suhareka ka nevojë për ndihmën tuaj

26 vjeçari

Alban Gashi 26 vjeç  nga Suhareka vuan nga një sëm undje e rëndë, osteolyticum partis disralis tibiae 1.sin dhe për trajtimin e tij nevojtën 20 mijë e 500 euro, shumë të cilën familja nuk e posedon.

Familjarët e tij bëjnë të ditur se një spital në Kosovë iu ka bërë zbritje prej 10 mijë eurove për ta kryer operacionin.

LEXO EDHE: Ngritje e temperaturave gjatë dy ditët e ardhshme

Për Albanin i cili është edhe baba, mjetet financiare mund t’i dërgoni në llogarinë e hapur në RaiffeisenBank: IBAN:XK051501001020578739

Swift Code: RBKOXKPR

Ndërsa familjarët kanë lënë edhe numrin e tyre ku mund të kontaktoni për këtë rast: 049-693-102

Alban

Shperndajeni :
Reklamo Këtu