199 rastet e reja me CO VID vijnë nga këto komuna

Komuna

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 199 raste të reja me COV ID-19.

Rastet pozitive janë nga komunat:

LEXO EDHE: Katër persona humbën jetën dhe 199 raste të reja me CO VID


Prishtinë 87 raste, Pejë 17 raste, Ferizaj 16 raste, Podujevë 16 raste, Lipjan 12 raste.

Fushë-Kosovë 7 raste, Gjilan 6 raste, Shtime 5 raste.

Deçan 4 raste, Gjakovë 4 raste, Obiliq 4 raste, Prizren 4 raste, Drenas 3 raste, Malishevë 3 raste.

Vushtrri 3 raste, Junik 2 raste, Kamenicë 2 raste, Suharekë 2 raste dhe me nga një rast komunat Istog dhe Rahovec.

Shperndajeni :
Reklamo Këtu